Het team

Photo-Branco

Van der Werf & Van Straalen is opgericht door Branco van der Werf en Lineke van Straalen, beiden gediplomeerd vertaler. Onze specialisaties zijn creatieve vertalingen en bedrijfscommunicatie, oftewel teksten die rendement moeten opleveren. Zo vertalen we niet alleen scripts voor tv-reclames, maar ook personeelstrainingen, nieuwsbrieven, e-learningmodules en nog veel meer.

lien

Of we uw tekst nu intern vertalen of uitzetten bij een van onze betrouwbare vertaalpartners, we hanteren altijd dezelfde drie basisprincipes:

My Services

 • Wij zijn als een goed gesmeerde machine.
  We zijn allebei niet alleen taalliefhebber, maar ook gediplomeerd vertaler. Als vast duo kunnen we effectief overleggen en elkaars werk nakijken. Dat komt de kwaliteit van ons werk ontzettend ten goede – twee weten immers meer dan een. En het mooie is dat we dat al jaren zo doen, waardoor we als vertaalduo elke keer weer net zo efficiënt als een goed gesmeerde machine werken.
 • Wij werken zonder een grabbelton vol vertalers.
  Hoe groter een vertaalbureau wordt, des te vaker er werk bij zelfstandig vertalers wordt uitgezet. Daardoor komen bij een gemiddeld vertaalbureau uw teksten nog weleens bij vertalers terecht die eigenlijk helemaal niet bekend zijn met uw bedrijf, met alle gevolgen van dien.

  Wij laten juist niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat uw teksten altijd door dezelfde vakman worden vertaald. Zo krijgt die écht inzicht in uw merk en weet hij uw boodschap optimaal in woorden te vatten.

 • Wij hebben een reikwijdte die op flexibiliteit is gericht.
  Valt uw content buiten onze persoonlijke specialisaties? Geen probleem. We zijn samenwerkingen aangegaan met professionele vertalers in binnen- en buitenland, waardoor ons dienstenportfolio bijzonder breed is. Een tekst over uw algemene voorwaarden of een financieel stappenplan kunnen we daarom ook vertalen. En wat dacht u van een Vlaamse versie van een Nederlandse tekst, specifiek voor de Belgische markt? Dankzij onze internationale reikwijdte krijgen we ook dat voor elkaar. Dat scheelt u een hoop geregel en gedoe.

Zin in een samenwerking?

Wilt u weten hoe we uw bedrijf de internationale markt op kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden van onze samenwerking kunnen bespreken.